• Új

ELŐVÁSÁRLÁS!! / LTP - Tíz emelet boldogság

3 850 Ft
Adóval együtt

Az október végén megjelenő kötet bolti ára 4850 Ft, webshopunkból megrendelve 4350 Ft lesz. Amennyiben azonban október 15-ig élsz az elővásárlással, úgy 3850 Ft-ért lehet a tiéd az album egyedi sorszámozással és ajándék kitűzővel.


Kiadó: ZuckerMűvek
Borító: füles, kartonált
Nyelv: Magyar, Angol
Kiadás éve: 2023

Mennyiség

Havanna, Jereván, Avas, Odessza, Dzsumbuj, Harszkovó...

Dadaista verssor? Turné helyszínek? Tippmix kötésben?

Akár. Jelen esetben azonban: „valamely város vagy község igazgatási területén levő, elkülönülő, de összefüggő egységet alkotó lakóházcsoportok és a hozzá tartozó létesítmények együttesei, amelyek rendszerint valamely üzem, intézmény, közület dolgozói vagy más magánosok számára épültek.”

LTP. Azaz lakótelep.

Magyarországon csak panellakásból hozzávetőleg 780 ezer található, és akkor még nem beszéltünk a két világháború közt épült telepekről. A távolról monotonnak tűnő tömbök között azonban embermilliók nyüzsögnek, mindennapjaikat pedig a mérnöki struktúrák, mint valami felsőbb hatalom szervezik láthatatlanul.

Az október végén megjelenő új Fortepan-album ezen sokszor város méretű, máskor pár háztömbből álló kolóniák életéről mesél különleges atmoszférájú fotókon keresztül, Legát Tibor már jól ismert, tényszerű, mégis szórakoztató szövegei kíséretében.

A kötet megjelentetésében a Te segítségedre is számítunk, amit kedvezményes ELŐVÁSÁRLÁS lehetőségével szeretnénk megvalósítani.

Egyrészt szükségünk van a megerősítésedre, a folyamatos olvasói visszajelzésekre, hogy jó úton járunk, a Fortepan-albumok tematikája, képi- és szövegvilága valóban sokak által várt, izgalmas időutazás, amit hosszú távon is érdemes tervezni.

Másrészt nagyobb mozgásteret biztosít számunkra, hogy az aktuális kötet szerkesztésével, kiadásával, terjesztésével párhuzamosan a következő albumok előkészítése is kiszámíthatóbb körülmények között történjen.

Az október végén megjelenő kötet bolti ára 4850 Ft, webshopunkból megrendelve 4350 Ft lesz. Amennyiben azonban október 15-ig élsz az elővásárlással, úgy 3850 Ft-ért lehet tiéd az album egyedi sorszámozással és ajándék kitűzővel.

Kérjük tehát, ha segítenéd ebben a formában az album megjelenését vásárold meg most 20% kedvezménnyel!

A kötethez a szokásos módokon juthatsz hozzá a megjelenést követően:

·      Ingyenes átvétel a Kortárs Építészeti Központban (KÉK), ahol a könyvbemutatót is tartjuk (időpontjáról külön levélben fogunk tájékoztatni).

·      FoxPost csomagküldéssel és házhozszállítással

 Amennyiben kérdésed van az előrendeléssel kapcsolatban, kérjük írj nekünk a fortebolt@gmail.com címre. De ha bármi más eszedbe jut, akkor is írj!