• Új

DUNA - A legszélesebb sugárút

4 000 Ft
Adóval együtt

Kiadó: ZuckerMűvek
Borító: füles, kartonált
Nyelv: Magyar, Angol
Megjelenés: 2024. július 14.

Mennyiség

VÍZÁLLÁSJELENTÉS

2024. júliusában megjelenik a következő Fortepan-könyv!! Szám szerint a nyolcadik.

DUNA - A LEGSZÉLESEBB SUGÁRÚT


A kötetet a VALYO csapatával közösen szerkesztettük, de a Te segítségedre is számítunk. Vásárold meg előre az albumot és segítsd ezzel is a megjelenést. 

A júliusban megjelenő kötet bolti ára 4850 Ft, webshopunkból rendelve 4350 Ft lesz. Július 20-ig 4000 forintos akciós áron veheted meg egyedi sorszámozással (rendhagyó Ex Libris). Ajándékba egy FORTEPAN vagy VALYO kitűzőt adunk!! 

A megrendelt könyv díjmentesen átvehető lesz a megjelenést követően vagy FoxPost-os rendelés esetén szállítási díj ellenében.

Az átvételi lehetőségekről és a könyvbemutatóról itt tájékozódhatsz:

    www.facebook.com/fortebolt
    www.facebook.com/valyovalyo

„...Elsőként természetesen a régmúlt azon részeit vesszük sorra a Lágymányosi-tótól a már említett óbudai vízimalmokig, amelyek nyom nélkül tűntek el, de még az is hihetetlennek tűnik, hogy valaha léteztek. Utána pedig megpróbáljuk sorra venni az összes olyan témát – a közlekedéstől a kereskedelemig, a strandolástól az élsportig, a korzózóktól a horgászokig, az ivóvíztől az árvízig –, amelyek így vagy úgy köthetők a régmúlt Dunájához. Talán mondanunk sem kell, hogy a teljesség igénye nélkül...

Legát Tiborfortepan.hu / Keveházi János / 1954